Een spannende stap die je leven op zijn kop zet.

Kayleigh | Junior Projectleider

“Er is ruimte om fouten te maken en om die dan samen op te lossen, dit vind ik erg fijn.”

Uit de schoolbanken, de wijde wereld in!

Een spannende stap die je leven op zijn kop zet. Zo ook voor Kayleigh, nadat ze in 2020 haar studie #watermanagement had afgerond. Ze had zojuist besloten om geen Master meer te gaan volgen. Het besluit stond vast, tijd om te gaan werken.

 

“Ik was er klaar voor! Het was pittig, maar je merkt ook dat je heel snel volwassen wordt.”

 

Haar avontuur bij de Gemeente Gouda begon in de functie van Assistent Projectleider. Het eerste jaar stond in het teken van het vak leren en de bijbehorende administratieve werkzaamheden oppakken en hierbij de projectleider ondersteunen. Het vertrouwen groeide al snel van beide kanten, wat leidde tot het zelfstandig draaien van kleine projecten.

 

 

Van assistent projectleider naar junior projectleider.

Waar ze voorheen nog bezig was met de administratieve werkzaamheden, is ze sinds 2023 nu ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de planning, het financiële aspect en maakt ze de rapportage voor de opdrachtgevers. Daarnaast heeft ze nu haar eigen assistent, waarmee ze samen mooie projecten mag draaien.

 

“Ik heb in die jaren zoveel geleerd! Dat vind ik heel fijn.”

 

 

De Kleiwegbrug in Gouda.

Hoe werkt dit? Kan dit plan gerealiseerd worden? Hoe kunnen we het beleid en beheer zo goed mogelijk samenvoegen? Vragen die het werk van Kayleigh leuk en interessant maken.

 

Als alle plannen zijn goedgekeurd en het project van start gaat, trekt Kayleigh er graag op uit om een bezoekje te brengen aan het project. Zo ook bijvoorbeeld aan het project: de Kleiwegbrug in Gouda. Waar ze het bewegende deel van de brug hebben losgemaakt en later met hijskranen weer hebben teruggeplaatst. Dit vond ’s nachts plaats. Je raadt het al: Die avond lag Kayleigh niet in haar bed, maar stond ze als toeschouwer bij de brug.

 

“Bij een projectbezoek worden we regelmatig aangesproken door bewoners, zowel positief als negatief. Ik probeer dan altijd om iedereen zo goed mogelijk gerust te stellen en te luisteren zodat we allemaal met een positief gevoel weglopen.”

 

 

Passie.

Kayleigh, een hardwerkende, positieve en ambitieuze young professional, die haar passie haalt uit het creëren van iets moois voor de stad en de mens. Haar levensmotto is ook wel: “Het kan altijd erger!” Oftewel, er kunnen altijd dingen tegenzitten, maar er komt daarna altijd wel iets positiefs waar je energie van krijgt.

 

 

Toekomst.

De toekomst voor Kayleigh zit vol uitdaging en kansen waar ze 100% voor wilt gaan! Steeds grotere en complexere projecten, dat is haar doel!

 

Gepubliceerd: 30-11-2023

Peter van Drie recruitment overheid Overheid

Peter van Drie

Adviseur Overheid - 06 4144 9764

Net als Kayleigh op zoek naar een uitdagende startersfunctie met doorgroeimogelijkheden? Peter denkt graag met je mee over de mogelijkheden!

06 4144 9764 petervandrie@sement.nl