Wat vind ik nou echt leuk om te doen?

Eline | Assistent Manager Vastgoed

Altijd willen winnen, nooit opgeven en samen met je team altijd voor het beste resultaat gaan. Een mentaliteit die bij Eline gevormd werd tijdens haar carrière als topsportster.

 

Carrièrepad.

Deze mentaliteit is nog steeds haar drijfveer en kwam regelmatig naar boven tijdens de verschillende functies die zij beoefende. Haar carrièrepad begon in de Sales, maar deze commerciële wereld bleek toch geen match te zijn en ze vervolgde haar carrière als Event Manager. Van het organiseren, regelen en plannen kreeg ze enorm veel energie!

In 2017 kwam een rol als verhuurmakelaar op haar pad.

Het onderhouden van het contact met klanten en de organiserende aspecten bleken haar op het lijf te zijn geschreven. In 2020 brak de welbekende pandemie uit, Eline moest noodgedwongen stoppen met haar baan en werd aan het denken gezet: “Wat vind ik nou echt leuk om te doen?”

 

“Tijdens mijn carrière kwam ik erachter dat ik de wereld van verhuur en wonen erg leuk en interessant vond. Daarnaast ben ik echt een sociaal dier en was ik op zoek naar een rol waar ik mijn organiserende kant kon inzetten.”

 

 

Deze zoektocht bracht haar, samen met Sement, bij haar huidige rol:

Assistent Manager Vastgoed bij De Goede Woning. Na een gesprek van slechts 10 minuten was het voor beide partijen al gelijk duidelijk; dit is een match!

 

“Het voelde meteen als een warm en empathisch gesprek, heel fijn!”

 

Wat voor Eline begon als een tijdelijke aanstelling, groeide in die drie en een halve maand uit tot een bredere rol met uitzicht op een vaste aanstelling. Mede dankzij haar gedrevenheid werd haar na drie weken ook de verantwoordelijkheid voor de afdeling Werving en Selectie binnen HR toevertrouwd.

 

Het plannen, benaderen van nieuwe kandidaten, vacatures plaatsen op verschillende platforms en het promoten van deze vacatures zijn werkzaamheden die het werk nog uitdagender en leuker maken voor Eline.

 

“Als topsporter wil je altijd winnen, dit zie ik nu ook terug in mijn werk. Ik wil altijd het beste resultaat neerzetten!”

 

Een volgeplande dag.

Daar waar sommigen het misschien fijn zouden vinden om een rustige dag te hebben, is voor Eline een drukke, volgeplande dag juist iets waar ze blij van wordt en energie van krijgt. Ze gaat dan ook met een voldaan gevoel naar huis als ze de taken van haar lijstje heeft kunnen afstrepen.

 

“Bij De Goede Woning staat het woonplezier voor onze bewoners voorop. Ik vind het heel fijn dat ik voor een bedrijf werk dat deze visie met zich meedraagt.”

 

Gepubliceerd: 2-3-2024

Marleen Vink Wonen en Vastgoed Recruitment Wonen en Vastgoed

Marleen Vink

Adviseur Wonen - 06 4217 0807

Op zoek naar een functie die aansluit bij jouw passie? Marleen ontdekt graag samen met jou de mogelijkheden!

06 4217 0807 marleenvink@sement.nl